Theater, Specials

Zonnetje in huis (4+)

Een feelgood-show over de zonnige kant van een donkere bui
    MiniMuze Festival
woensdag 1 mei 2024
15:00
  • MiniMuze Festival €10,00
Ticket kopen

Ze wonen pal naast elkaar en toch is er een groot verschil tussen de twee buren Iggy en Meneer Snor.
Bij Iggy schijnt altijd de zon en bij Meneer Snor hangt doorgaans een donkere wolk boven zijn huis. De twee komen elkaar om de haverklap tegen, dat moet een keer botsen. Maar wanneer het noodlot toeslaat, ontdekken de twee dat ze misschien moeilijk mét, maar al helemaal niet zonder elkaar kunnen. Zorgen zonnestralen en een regenbui immers samen niet voor de mooiste regenboog?

In een mozaïek van cartooneske taferelen in en om hun huis gaan Iggy en Meneer Snor de strijd aan met elkaar. Een hilarische buren-clash van grappig gekibbel, dwaze gebaren en een magisch ballet.

Het zonnetje in huis is een hartverwarmende familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar, die je onmogelijk onpartijdig achterlaat!

Over het MiniMuze Festival

MiniMuze Festival is een nieuw kindertheaterfestival in de meivakantie. Het festival staat garant voor een dag vol plezier, verbeelding en onvergetelijke ervaringen!
Tijdens het MiniMuze Festival kun je genieten van een gevarieerd aanbod aan interactieve theatervoorstellingen waar kinderen een magische theaterervaring kunnen beleven. Met voorstellingen voor kinderen van 2+ en 4+, is dit een festival speciaal voor de allerkleinsten! 

Ticketinformatie

Kaartjes voor het MiniMuze Festival kosten €10,- per stuk.
Wanneer je meerdere voorstellingen wilt bezoeken profiteer je van stapelkorting: 2 voorstellingen voor €17,50 en 3 voorstellingen voor €25,-!

 
 
 

Credits
Concept & regie: Suzanne van der Horst | Acteurs: Tegest Pecht Guido & Bas Klemann | Soundmaker: Frank Sens | Decor: Jan Dams | Kostuum & toneelbeeld: Femke Klinkenbijl | Dramaturgie: Iris Spanbroek

Meer informatie

Toegankelijkheid:
Rolstoel toegankelijk.
Lift aanwezig.

Zaal:
Kelderzaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden