Theatermenu

Maak je uitje compleet met een heerlijke lunch of diner!

B.E.A.C.H.

Best Escape Anyone Can Have

B.E.A.C.H. staat voor Best Escape Anyone Can Have.

Opgericht in 2018, is B.E.A.C.H. inmiddels niet meer weg te denken van het Noordwijkse strand. Gelegen aan de voet van de majestueuze Noordwijkse vuurtoren, met de Noordzee als achtergronddecor beschikken wij over het mooiste plekje aan de kust.

Kom voorafgaand aan de voorstelling in De Muze genieten in het sfeervolle restaurant en bij mooi weer op ons heerlijke terras. B.E.A.C.H heeft speciaal een theatermenu samengesteld en houdt rekening met de begintijden van de voorstellingen.

Voeten in het zand, de zon op je huid en laat de rest maar aan B.E.A.C.H. over, want daar is het immers altijd vakantie!

Bekijk het B.E.A.C.H. theatermenu

Reserveer diner

Q Lounge

Lounge & Kitchen

Vlakbij de Noordwijkse vuurtoren, net achter de duinen en om de hoek van De Muze, vind je het restaurant Q LOUNGE & KITCHEN.

Met het strand op een steenworp afstand, op een van de gezelligste plekjes van Noordwijk is Q Lounge de plek voor iedereen die van genieten houdt! Het restaurant aan de Quarles van Uffordstraat in Noordwijk is sfeervol ingericht met een modern interieur, een cocktailbar en een heerlijk terras waar je de hele dag in de zon zit.

Kom gezellig langs en beleef het zelf. Vermeld bij je reservering dat je voor het theatermenu komt en geniet voor de voorstelling in De Muze van super malse spare ribs of authentieke Zwitserse kaasfondue.

Bekijk het Q Lounge theatermenu

Reserveer diner