Theater

Legendary Ladies

Elske DeWall
    Seizoen 24-25
  • Muziektheater
donderdag 8 mei 2025
20:15
  • Standaard €26,00
Ticket kopen

Beleef een soulvolle reis door de popgeschiedenis met de grootste hits van Aretha Franklin, Carole King en P!nk!

Het recept voor deze muziekvoorstelling is simpel. Neem één van de beste zangeressen in Nederland, Elske DeWall, en laat haar het meest indrukwekkende werk zingen van haar drie grootste heldinnen: Aretha Franklin, Carole King en P!nk. Dat is een garantie voor een muziekavond van de hoogste kwaliteit en belooft een enerverende reis door een groot deel van de popgeschiedenis.

Elske geeft daarmee een kijkje achter de schermen van haar eigen muzikale reis en hoe deze inspirerende vrouwen haar hebben geholpen en uiteindelijk ook letterlijk in haar eigen muziek terecht zijn gekomen.

Deze theatervoorstelling bestaat uit kleine, maar zeer bijzondere muzikale arrangementen voor gitaar (Peter Krako), cello/viool (Esther Lindenbergh), toetsen en meerstemmige zang. Het handelsmerk van Elske DeWall is soulvolle nummers met duidelijke invloeden uit roots, gospel, folk en moderne country.

Naast Elske DeWall, Peter Krako en Esther Lindenbergh tekent Bavo Galama met zijn bijzondere kijk en theaterconcertervaring bij Guus Meeuwis, Legendary Albums Live, Roel van Velzen e.a. voor de regie van deze eerste Legendary Ladies productie.

Cast

Bavo Galama – Director

Elske DeWall (zang), Peter Krako (gitaar), Esther Lindenbergh (cello/viool)

Meer informatie

Genre:
Muziektheater

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden