Theater

IVY & de rest

IVY
    Seizoen 24-25
  • Muziektheater
donderdag 23 januari 2025
20:15
  • Standaard €23,50
Ticket kopen

Humoristische muziektheatervoorstelling over groepsdrang, waarin hilarische en herkenbare scènes worden afgewisseld met muziek.

Met keeltjes van beton en stemmetjes van goud sleept IVY je 1,5 uur mee in haar wervelende wereld: een razendsnelle aaneenschakeling van muziek, samenzang en sketches. De ijzersterk gezongen arrangementen van eigen hand, worden begeleid door multi- instrumentalist Martijn Bos, die zoveel verschillende instrumenten bespeelt dat je de tel kwijtraakt.

Unieke uitvoeringen van nummers van onder andere The Beatles, Stromae en Rage Against The Machine, maar ook Vivaldi, Coldplay en Harry Styles komen voorbij. Ondertussen buitel en struikel je van sketch in sketch. Zo spelen ze onder anderen mannen met borsten, vrouwen met te veel fillers en kippen met een beperking.

& de rest geeft je met de virtuoze zang en vindingrijke sketches een perfecte dosis dopamine die je hoofd doet tollen, je laat bulderen van het lachen en je individualiteit bevraagt, waarna je weer als herboren de echte wereld in stapt.

 

Cast

Bart van den Donker – Director

Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink, Fardoe Swaanswijk, Martijn Bos

Meer informatie

Genre:
Muziektheater

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden