Theater

Girls on Fire! 2

Opvliegers
  • 90 minuten
  • Seizoen 24-25
  • Musical, show
zaterdag 23 november 2024
20:15
  • Standaard €28,50
Ticket kopen

Een muzikale reis waar opvliegers en hilariteit hand in hand gaan. Het leukste avondje uit met vriendinnen!

De OPVLIEGERS zijn terug: 50+ en still on fire!

Na een seizoen bomvolle zalen met voluit meezingende en dansende dames komen de vriendinnen Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman terug met het leukste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire 2!

Dus, trek je dansschoenen uit de kast, vul je bidon met witte wijn en stop je waaier in je tas: Get ready! It’s gonna be a party tonight! 

Opvliegers Girls on Fire 2 is een fonkelnieuwe show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen. Een swingende, hilarische avond uit, afgewisseld met herkenbare en ontroerende verhalen.

Want hoe vieren deze vrouwen hun 50+-zijn?

Vindt Hilke haar innerlijke 'Zen Master’, of komt ze toch meer tot rust met een bak chocolade-ijs? En hoe blijft Linda toch zó bij de tijd terwijl Lone al blij is als ze een foto kunnen versturen met hun telefoon? Vindt Lone écht dat het 50 het nieuwe 30 is? En denkt haar lichaam daar ook zo over? Of had ze achteraf de kosten van haar ‘beauty-geheim’ beter in een tweede huis op Ibiza kunnen investeren?

Kortom: Lone, Linda en Hilke nemen je in Opvliegers Girls on Fire 2 mee op een muzikale reis waar opvliegers en hilariteit hand in hand gaan. Het leukste avondje uit met vriendinnen (en je beste vriend)! 

P.S. de raampjes kunnen open …

Cast

Joep Onderdelinden – Director

Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers, Hilke Bierman

Meer informatie

Genre:
Musical, Show

Lengte:
90 min.

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden