Theater

Aan boord bij Marja - Vol pension

Marja van Katendrecht
    Seizoen 24-25
  • Cabaret
donderdag 10 april 2025
20:15
  • Standaard €22,50
Ticket kopen

Maak je klaar voor een avond vol plezier en avontuur en stap aan boord bij Marja voor een avond vol theatermagie!

Marja van Katendrecht is terug in de Nederlandse theaters met haar nieuwste voorstelling: Aan boord bij Marja.

Maak je klaar voor een avond vol plezier en avontuur en stap aan boord bij Marja! Na haar iconische voorstellingen over Tupperware, de bruisende Landelijke Dooie Sterren Parade en haar Relatie Advisatie Show, gooit Marja nu alle trossen los voor een onvergetelijke reis geïnspireerd op de brieven van haar wereldreizende man, Kapitein Sterling. Ervaar de wereld door de ogen van Marja en laat je meevoeren op de golven van Marja's betoverende verhalen, begeleid door vrolijke en ontroerende deuntjes die het hart doen dansen. Stap aan boord en ontdek samen met Marja exotische bestemmingen, lach om onverwachte wendingen en zet koers richting vervreemdende gezelligheid. Kortom, hijs samen met Marja de zeilen voor een avond vol theatermagie.

Na deze onvergetelijke avond aan boord bij Marja, ga je niet alleen naar huis met een glimlach op je gezicht en een hart vol warme herinneringen, maar mogelijk ook met een verfrissende kijk op de wereld om je heen. Of het nu gaat om kleine alledaagse momenten of grotere wereldwijde vraagstukken, door Marja's unieke kijk op het leven weet ze je te raken en je te laten nadenken over de manier waarop je de wereld om je heen ervaart.

Vanzelfsprekend is deze cruise is vol-pension! Dus laat je zorgen achterwege terwijl je geniet van een avond vol entertainment.

Cast

Marja van Katendrecht

Meer informatie

Genre:
Cabaret

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden