Theater

40 jaar Jubileumtour

Slagerij van Kampen
    Seizoen 24-25
  • Muziek
vrijdag 7 februari 2025
20:15
  • Standaard €31,00
Ticket kopen

Een tijdloos ritmisch fenomeen vol krachtige energie, visuele effecten en overweldigende drums!

Een Edison Award, een gouden cd, vele theatertournees, tv-optredens en een liveoptreden voor Nelson Mandela: Slagerij van Kampen heeft de afgelopen 40 jaar prachtige successen geboekt. Ze staan bekend als dé inspiratie van vele slagwerkgroepen over de hele wereld.

Het typische Van Kampen-geluid, een unieke stijl van synchroon drummen met ongekend veel variaties, is gebaseerd op de stijl van de legendarische Burundi Drummers. Oprichter Willem van Kruijsdijk: “Al vroeg was ik onder de indruk van de Burundi Drummers, ik moet een jaar of twaalf zijn geweest toen ik ze voor het eerst hoorde. Van deze unieke manier van unisono drummen gaat een enorme oerkracht uit." Na 40 jaar is deze oerkracht nog steeds onmiskenbaar te zien, te horen en te voelen in de optredens van Slagerij van Kampen.

In deze 40 Jaar Jubileumtour smelten het prachtige verleden en het krachtige, indrukwekkende heden samen tot een fantastische live-ervaring. De hartverwarmende energie van de bandleden, de prachtige visuele effecten en de overweldigende oerdrift van de drums zorgen wederom voor een onuitwisbare indruk. Slagerij van Kampen: een tijdloos ritmisch fenomeen!

Facts:

> Slagerij van Kampen is (wederom) door de lezers van vakblad De Slagwerkkrant gekozen tot Beste Slagwerkgroep Benelux 2023.

Credits:
Band: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet
Oprichters: Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk
Artistieke leiding: Eric Dieteren
Producent en publiciteit: ICON Entertainment BV
Tourneeplanning: Theaterbureau de Mannen

 
 
 
 

Cast

Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet

Meer informatie

Genre:
Muziek

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden