Theater

Nederpop 2000

Nederpop All Stars
    Seizoen 24-25
  • Muziek
donderdag 6 maart 2025
20:15
  • Standaard €23,50
Ticket kopen

Een muzikale reis door de tijd, waarbij de tijdloze hits uit de Nederlandse popscene opnieuw tot leven komen!

Laat je betoveren door de onvergetelijke klanken van Nederpop 2000, live uitgevoerd door de Nederpop All Stars! Deze unieke ervaring neemt je mee op een muzikale reis door de tijd, waarbij de tijdloze hits uit de Nederlandse popscene in het theater opnieuw tot leven worden gebracht.

De Nederpop All Stars, die zelf al jaren met verschillende nummers in de Top2000 staan, zullen je verrassen met een selectie van de nummers uit de lijst der lijsten die zij zelf het mooist en het meest aansprekend vinden. Tijdens deze show met legendarische hits wordt de band aangevuld met extra gastmuzikanten waardoor de nummers nog meer cachet en energie meekrijgen.

Dompel jezelf onder in een show van puur plezier en herbeleef de muziek die de harten van generaties heeft veroverd. De Nederpop 2000 wordt een avond die je niet snel zult vergeten. Pak je kans om de Nederpop All Stars te zien zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien en beleef een magische avond vol muziek, emotie en onvergetelijke herinneringen. Mis deze unieke voorstelling niet!

Cast

Sander van Herk, Erik de Nood, Collin Hoeve, Luc de Bruin, Robert Kramers

Meer informatie

Genre:
Muziek

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden