Theater

Knock Out Comedy Crew

  • Cabaret
donderdag 18 januari 2024
20:15
  • Standaard €19,50
Ticket kopen

Knock Out Comedy Crew brengt vanavond de comedyclub naar het theater. Juist een nieuwe generatie publiek smult van stand-up comedy en de comedians verruilen het podium van hun thuisbasis Comedy Café Utrecht voor de theaterzaal. Geen rauwe setting in de authentieke werfkelder, maar rode pluche stoelen en een mooi uitgelicht podium. Maar verwacht wel pure stand-up comedy: de beste grappen, briljantste typetjes, hardste roast-jokes en messcherpe observaties. Wees voorbereid, want vanavond nemen de comedians geen blad voor de mond. Een avond Knock Out Comedy Crew staat garant voor veel lachen, onvervalste stand-up comedy, zonder rode draad. Met een line-up van vijf comedians (waarvan 1 MC) is iedere voorstelling anders. Soms komen er zelfs gast-comedians mee, zowel opkomend talent als gevestigde namen.

Biografie

Stand-up comedy was jarenlang een ondergewaardeerd genre in de Nederlandse theaters, terwijl juist een nieuwe generatie publiek smult van comedy shows op Netflix en in de comedyclubs.

Knock Out Comedy Crew ontstond in 2015, toen een zestal comedians elkaar backstage ontmoette en bevriend raakte. Ze begonnen met het organiseren van comedy avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater aan de Nes in Amsterdam, ontwikkelden zich en wonnen individueel de afgelopen jaren verschillende prijzen op comedy -en cabaretfestivals. Nu is er zelfs een eigen comedyclub in Utrecht en dus werd besloten om de Knock Out Comedy Crew uit te breidden. De crew bestaat uit de club regulars en komend seizoen gaan zij (naast hun solo voorstellingen) ook gezamenlijk vanuit de comedyclub het land in. Met hun eerdere shows stond Knock Out Comedy Crew niet alleen in theaters maar ook in poppodia, waaronder zelfs een uitverkocthte AFAS Live, de voormalige Heineken Music Hall.

Knock Out Comedy Crew bestaat uit Davey Turnhout, Arjan Kleton, Dave Felida, Oscar Arnold, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer, Esther van der Voort, Steff Balm, Anuar, Arie Koomen, Sjoerd Janssen, Ruud Smulders, Klaas Prins, Jim Speelmans, Fuad Hassen, Edson da Graça, Roel C. Verburg, Tom Montfrooy, en Jacob Spoelstra.

Meer informatie via: www.knockoutcomedy.nl

Meer informatie

Genre:
Cabaret

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden