Theater

Evergreen Top 1000 Live band

Remember the good times
  • 120 minuten
  • Seizoen 24-25
  • Muziek
donderdag 9 januari 2025
20:15
  • Standaard €28,50
Ticket kopen

Mooie verhalen, humor en muzikale klassiekers: ga terug naar een tijd toen het leven nog zo heerlijk gewoon was.

De Evergreen Top 1000 Live Band staat al jaren garant voor een heerlijk nostalgisch theaterconcert, tjokvol met prachtige evergreens. Met hun optreden brengt De Evergreen Top 1000 Live Band je voor even terug naar dat gevoel van vroeger. Met prachtige muziek van onder meer The Everly Brothers, Elvis Presley, Simon & Garfunkel en The Beatles. In het bijzonder brengt de band een eerbetoon aan evergreens van Nederlandse bodem. Met muziek van Rob de Nijs, Boudewijn de Groot, The Cats, Wim Sonneveld en meer... Stuk voor stuk muzikale pareltjes van Nederlandse artiesten die in het zonnetje gezet worden in deze theatershow.

Mooie verhalen, humor en muzikale klassiekers: De Evergreen Top 1000 Live Band neemt je mee terug naar een tijd toen het leven nog zo heerlijk gewoon was. Naar die eerste kus op het schoolplein, eindeloze zomers bij het zwembad of een ijskoude winter op de schaatsen. 

De Evergreen Top 1000 Live Band kent zijn oorsprong in het bijzondere dorp Volendam. De twee frontmannen Simon Stein en Kelly Veerman vertellen mooie verhalen en vertolken de beste Nederlandse classics, waaronder natuurlijk muziek uit Volendam.

Wil je antwoord krijgen op de vraag wat nu eigenlijk een echte evergreen is? 

Kom dan naar de voorstelling van De Evergreen Top 1000 Live Band!

 
 

Fotocredits: Robert Gort

Cast

Joep Onderdelinden – Director

Simon Stein (zang), Kelly Veerman (zang en gitaar), Ruud Schouten (gitaar en backing vocals), Berry Janssen (bas en backing vocals), Marco Hoogland (toetsen en backing vocals), Bart Klomp (drums)

Meer informatie

Genre:
Muziek

Lengte:
120 min.

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden