Theater

The Mousetrap

  • 120 minuten
  • Toneel
vrijdag, 19 mei 2023
20:15
  • Zaal €31,50
  • Balkon €29,50
Ticket kopen

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet..  

Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!  

'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP' The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

Cast

Jasper Verheugd – Director

Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Guusje te Pas, Levi Vos, Chris Tates, Wilbert Gieske, Willeke van Ammelrooy

Meer informatie

Genre:
Toneel

Lengte:
120 min.

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden