Theater

OTIS - Parijs, stad van je hart

26 tot en met 28 mei 2023 (Pinksteren) Theater De Muze in Noordwijk
vrijdag, 26 mei 2023
20:00 -22:00
  • Standaard €22,50
  • VIP (via theaterkassa) €35,00
Ticket kopen

Een regenachtige dag in Parijs, de klanken van een accordeon. Een meisje vlucht weg van haar strenge vader, op naar de grote stad. Ze vindt er werk als kleedster en het leven kabbelt voort. Op een dag vindt ze een wonderlijk muziekdoosje, waarmee ze anderen kan helpen en het goede het kwade kan overwinnen. Het voert haar mee naar andere tijden, verhalen en altijd met de stad Parijs als prachtig decor. Een jongen met een camera volgt haar tijdens haar reizen. Dat kan toch geen toeval zijn?

Musicalgezelschap Otis uit Leiden presenteert met trots een door de leden zelf geschreven verhaal met als centraal middelpunt de wereldstad Parijs. Kaarten kosten 22,50 euro. Ook is er de mogelijkheid om speciale VIP-kaarten te kopen en hiermee de vereniging te steunen. Hiervoor krijgt u onder meer de beste plekken voor de show en een hapje en een drankje.

Voor VIP-kaarten kunt u bellen met de balie van De Muze via 071 36 46 226
(Bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur - 16.00 uur)

We spelen op:

Vrijdag 26 mei 20.00 uur
Zaterdag 27 mei 20.00 uur
Zondag 28 mei 12.00 uur
Zondag 28 mei 16.00 uur

Musicalgezelschap Otis is een echte Leidse vereniging. Elke maandag- en donderdagavond repeteert het ensemble van bijna vijftig leden onder leiding van een professionele regisseur, zangcoach, choreograaf en repetitor. We delen onze passie voor theater graag met publiek en staan eens in de anderhalf jaar met een grote show in een theater. Daarnaast worden we met regelmaat gevraagd voor optredens in Leiden en omgeving.

Kijk ook eens op onze website, www.otismusical.nl

Meer informatie

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden