Theater

Killer King

AJ Plug
  • 100 minuten
  • Muziek
vrijdag, 10 november 2023
20:15
  • Standaard €23,50
Ticket kopen

Al jaren behoort AJ Plug tot een van de meest indrukwekkende zangeressen uit de Nederlandse Bluesrock. Voor haar album Killer King ontving ze van The Dutch Blues Foundation de award ‘Best Blues Album of The Year’. Dit award winnende album staat geheel in het teken van de strijd die de zangeres leverde tegen slokdarmkanker.

De voorstelling, die vernoemd is naar het gelijknamige album, is Bluesrock met een verhaal. Dat meeslepend wordt gebracht met veel emotie en passie, zoals alleen AJ Plug dat kan. Zij brengt eigen composities met een lach en een traan naar het podium. In de theatershow worden naast songs van het gelijknamige album ook nummers als ‘Crazy for you’, ‘Better off without you’ en ‘Trouble’ van haar eerdere succesvolle albums gespeeld.

Verwacht een muzikale avond met schitterende ballads en fantastische gitaarsolo’s!

Reacties van de media

"Van introvert en droevig sentimenteel naar uitbundig in het 'Rock genre'... De artieste veroorzaakte het ene na het andere kippenvel moment" Concert review Bluesmagazine
"Ze is de beste bluesrockzangeres van Nederland (...) Een natuurtalent (...) Een geboren bluesbeest" Johan Derksen       

Cast

AJ Plug (vocals), Sebas Fledderman (solo guitar), Klaas Kuijt (rhythm guitar en backing vocals), Matt Daniel (piano en hammond en keys), Roelof Klijn (bass guitar en backing vocals), Tommy Parker Jr. (drums)

Meer informatie

Genre:
Muziek

Lengte:
100 min.

Toegankelijkheid:
Rolstoelplaatsen beschikbaar.
Geen lift aanwezig.

Zaal:
Apollozaal

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden