Film

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Lucio Messercola
  • kijkwijzer Geschikt voor alle leeftijden
  • 75 minuten
  • Familiefilm
  • Nederlands
woensdag, 1 december 2021
12:45 - 14:10
  • Standaard €6,00
Ticket kopen

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Let op!

Deze film speelt in de kelderzaal

Naast onze grote zaal beschikken we ook over een kelderzaal. In deze zaal, die ook wordt gebruikt door verschillende verenigingen, hebben we een laagdrempelige bioscoopzaal gerealiseerd. Hierdoor kunnen we meer films vertonen en voor een lager tarief films aanbieden.

Cast

Lucio Messercola – Director

Robert ten Brink, Sara Robben, Filip Bolluyt, Martien Meiland, Chris Tates, Noraly Beyer, Giovanni Caminita, Meester Jesper, Party Piet Pablo, Joshua Albano, Wesley Mutsaars, Lennart Driesen, Stef de Reuver, Pamela Teves

Meer informatie

Genre:
familiefilm

Lengte:
75 min.

Gesproken taal:
Nederlands

Toegankelijkheid:
Rolstoel toegankelijk.
Lift aanwezig.

Zaal:
Kelderzaal

Selecteer andere datum of tijdstip

Vaker De Muze bezoeken en van voordelen genieten? Word dan lid!

Aanmelden