Coronamaatregelen tijdens je bezoek aan De Muze

Lees hieronder hoe de maatregelen toepassing hebben op jouw bezoek aan De Muze.

Lockdown

De Muze is i.v.m. de coromaatregelen gesloten t/m 25 januari 2022.

Theater en film

Tijdens uw bezoek in De Muze is het dragen van een mondkapje verplicht.
Op uw zitplaats mag deze weer af. Ondanks eerder aangekochte zitplaatsen krijgt u in de zaal uw definitieve zitplaats toegewezen

Ook vragen wij bezoekers vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs te tonen. Vanaf 14 jaar moet dit in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.
Bij binnenkomst in het theater scannen wij je coronatoegangsbewijs. Via de CoronaCheck app kun je dit bewijs aanmaken aanmaken in de vorm van een QR code. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken.
Download eerst de CoronaCheck app in de App Store of Play Store.


Je coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te verkrijgen:

1. Vaccinatiebewijs
Een volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.

2. Herstelbewijs
Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

3. Testbewijs
Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org kun je een afspraak maken voor een gratis coronatest.

Open de Coronacheck-app op je telefoon om je coronatoegangsbewijs op te halen, of ga naar coronacheck.nl om een papieren versie te printen. Let op dat u deze geprinte versie zo min mogelijk vouwt of kreukt!

Overigens laat de QR-code niet zien of je getest, gevaccineerd of recent hersteld bent. Onze medewerker ziet alleen de voorletters van je naam, je geboortedag en -maand en een groen scherm om aan te geven dat het coronatoegangsbewijs geldig is. Wij slaan deze gegevens niet op.

Let op: een geel boekje of registratiekaart van vaccinatie zijn geen officieel bewijs van vaccinatie!

Heb je geen smartphone?
Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl
Heb je nog vragen omtrent je coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vind je antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met:

Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis)
Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur
of
Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809.
Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur

Kan of wil je geen coronatoegangsbewijs tonen?
Helaas is het dan niet mogelijk om een theatervoorstelling in De Muze te bezoeken. Je kunt je tickets annuleren via kassa@demuze.nl of telefonisch via 071 36 46 226.